0182 374 144

Hartelijk welkom

Avel Hussard detacheur liqiude 200ml

Voor textiel en alle leer soorten, flacon 200 ml.
Verwijderen van vet, teer, olie en verf vlekken uit diverse materialen en zelfs kauwgom uit kleding en tapijt op eenvoudige wijze.
Altijd op schone doek aan brengen en voorzichtig wrijven over de plek, telkens een schoon stukje doek nemen die het te verwijderen materiaal kan absorberen. Pas op met plaatselijk gebruik omdat er dan kringen kunnen ontstaan. Zeer goed te combineren met hussard spray die tevens een absorberende functie heeft en in combinatie ook vaak inktvlekken kan verwijderen. Let op dat u eerst advies inwint wanneer u geen ervaring met deze producten heeft anders wordt het probleem namelijk alleen maar groter.
Altijd een klein stukje op een verborgen plek van het te behandelen project uitproberen en de klant er op wijzen dat het behandelen volledig voor hun eigen risico plaats vindt. Nooit direct met deze middelen beginnen als u niet zeker bent van de oorzaak van de vlek. Wanneer het “normaal” vuil is zet u het hiermede juist vast en is er niet meer uit te krijgen. Dat doet u beter met etalon Noor ( zadelzeep) of omnidaim voor suède.
Avel

Van maandag t/m donderdag voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis. Op vrijdag is deze service tegen meerprijs beschikbaar (zaterdag toeslag DHL). *

Bel ons voor meer informatie over producten.

Retourneren kan via uw vertegenwoordiger.

Bezorging door DHL of uw vertegenwoordiger.


* Geldt uitsluitend voor leveringen in Nederland.

 

Beschrijving

Details

Voor textiel en alle leer soorten, flacon 200 ml. Verwijderen van vet, teer, olie en verf vlekken uit diverse materialen en zelfs kauwgom uit kleding en tapijt op eenvoudige wijze. Altijd op schone doek aan brengen en voorzichtig wrijven over de plek, telkens een schoon stukje doek nemen die het te verwijderen materiaal kan absorberen. Pas op met plaatselijk gebruik omdat er dan kringen kunnen ontstaan. Zeer goed te combineren met hussard spray die tevens een absorberende functie heeft en in combinatie ook vaak inktvlekken kan verwijderen. Let op dat u eerst advies inwint wanneer u geen ervaring met deze producten heeft anders wordt het probleem namelijk alleen maar groter. Altijd een klein stukje op een verborgen plek van het te behandelen project uitproberen en de klant er op wijzen dat het behandelen volledig voor hun eigen risico plaats vindt. Nooit direct met deze middelen beginnen als u niet zeker bent van de oorzaak van de vlek. Wanneer het “normaal” vuil is zet u het hiermede juist vast en is er niet meer uit te krijgen. Dat doet u beter met etalon Noor ( zadelzeep) of omnidaim voor suède.

Extra informatie

Extra informatie

Fabrikant Avel

Toegevoegde kernwoorden

Toegevoegde kernwoorden

Gebruik spaties om kernwoorden te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.