0182 374 144

Hartelijk welkom

Bezorging

DHL

Uw bestellingen worden vervoerd en afgeleverd door DHL. Indien u voor 13.00u uw bestelling plaatst wordt deze de volgende dag bij u afgeleverd. DHL bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Het is mogelijk een zaterdag zending (spoed) te laten afleveren, dit brengt extra kosten met zich mee. Zendingen naar het buitenland worden binnen 1 - 3 werkdagen afgeleverd - de kosten hiervan zijn bij ons kantoor op te vragen.

Tracking nummer

Zodra uw zending is verzonden, kunt u een tracking nummer opvragen. Met het tracking nummer kunt vervolgens op de website van DHL bekijken waar uw bestelling is en wat de verwachte levertijd is. Ga naar de website van DHL (klik hier) om direct uw zending te tracken.

Kosten

De standaard verzendkosten van DHL in Nederland zijn €9,50 voor bestellingen tot €75,00 / €7,50 voor bestellingen tussen €75,00 tot €175,00. Indien u een bestelling plaatst van €175,00 is de verzending gratis. Zaterdagzendingen en zendingen naar het buitenland brengen extra kosten met zich mee, deze zijn op te vragen tijdens de afrekenpagina, bij ons kantoor of via webshop@seelen-dnl.nl.